Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Čaro mrežovníkov

5 spôsobov ako zamrežovať chutné plnky v prekrásnom a pritom tak jednoduchom koláči.

Zamrežované dobroty

Stena a mreže z krehkého maslového cesta uzamykajú delikátne plnky od výmyslu sveta. Mrežovník je podobne ako buchty či bábovka absolútnou koláčovou klasikou.

Cesto je super jednoduché na prípravu a dokonca prináša aj trochu kreatívnej aktivity či už pri tvorbe mreží alebo inej formy povrchu koláča. A cesto sa dá variovať aj chuťovo. Či už pridaním citrusovej kôry alebo zaujímavého korenia.

No a plnky! Tam už si naozaj môžete vyberať a kombinovať, čo vám fantázia a chuť ráči. Od džemov a ovocia cez tvaroh až k maku či orieškom. Všetko je dovolené!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k článku.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Eggnog with
Video: Pripravte si ten najlepší domáci vaječný likér
Video: Pripravte si ten najlepší domáci vaječný likér
Kupujete vaječný likér v obchode? Prečo? Veď ten domáci máte hotový raz-dva.
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.