Čaro mrežovníkov
5 spôsobov ako zamrežovať chutné plnky v prekrásnom a pritom tak jednoduchom koláči.
Zamrežované dobroty
Stena a mreže z krehkého maslového cesta uzamykajú delikátne plnky od výmyslu sveta. Mrežovník je podobne ako buchty či bábovka absolútnou koláčovou klasikou.
Cesto je super jednoduché na prípravu a dokonca prináša aj trochu kreatívnej aktivity či už pri tvorbe mreží alebo inej formy povrchu koláča. A cesto sa dá variovať aj chuťovo. Či už pridaním citrusovej kôry alebo zaujímavého korenia.
No a plnky! Tam už si naozaj môžete vyberať a kombinovať, čo vám fantázia a chuť ráči. Od džemov a ovocia cez tvaroh až k maku či orieškom. Všetko je dovolené!
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.