Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Čaro mrežovníkov

5 spôsobov ako zamrežovať chutné plnky v prekrásnom a pritom tak jednoduchom koláči.

Zamrežované dobroty

Stena a mreže z krehkého maslového cesta uzamykajú delikátne plnky od výmyslu sveta. Mrežovník je podobne ako buchty či bábovka absolútnou koláčovou klasikou.

Cesto je super jednoduché na prípravu a dokonca prináša aj trochu kreatívnej aktivity či už pri tvorbe mreží alebo inej formy povrchu koláča. A cesto sa dá variovať aj chuťovo. Či už pridaním citrusovej kôry alebo zaujímavého korenia.

No a plnky! Tam už si naozaj môžete vyberať a kombinovať, čo vám fantázia a chuť ráči. Od džemov a ovocia cez tvaroh až k maku či orieškom. Všetko je dovolené!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k článku.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.