Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

5 receptov na ľahučký cheesecake

Päť variácií na jemné krémové koláče, ktoré sú skrátka neodolateľné.

Mascarpone, tvaroh či ricotta

Je v podstate jedno, ktorý z mliečnych výrobkov použijete vždy sa vám podarí dospieť ku krémovej sviežosti. Je pravda, že ak chcete dosiahnuť absolútnu krémovosť je vhodné zvoliť si mascarpone – to je ideálne pre čokoládové, orieškové či karamelové cheesecaky. Keď budete chcieť vytvoriť svieži koláčik napríklad s bobuľovým ovocím siahnite po ricotte alebo jemnom tvarohu.

Syrové koláčiky majú výhodu, že často využívajú základ z maslových keksov a masla, ktorý jednoducho rukou utlačíte na spodok formy. Potom už len stačí vyšľahať krémovú časť a v závislosti od receptu – chladiť alebo piecť a potom chladiť. Nuž a nakoniec finálna dekorácia pred servírovaním.

Verte nám, s týmto koláčom sa vždy budete cítiť ako majster cukrár a to prakticky bez námahy a cukrárskych skúseností.

 

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k článku.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Netradičné Mojito
Mojito drink 4x inak
Mojito drink 4x inak
Vyskúšajte variácie najznámejšieho letného alkoholického drinku. Čučoriedky, jahody, pomaranč, či melón dodajú drinku...
Slivkovy lekvar
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Päť receptov na tradičnú dobrotu, ktorá stáročia dotvára slovenské dezerty a sladké chody.
Mrkvová polievka
Delikátne polievky z letnej záhradky
Delikátne polievky z letnej záhradky
Päť polievok, ktoré chutne využívajú čerstvé plody leta.