Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

5 receptov na ľahučký cheesecake

Päť variácií na jemné krémové koláče, ktoré sú skrátka neodolateľné.

Mascarpone, tvaroh či ricotta

Je v podstate jedno, ktorý z mliečnych výrobkov použijete vždy sa vám podarí dospieť ku krémovej sviežosti. Je pravda, že ak chcete dosiahnuť absolútnu krémovosť je vhodné zvoliť si mascarpone – to je ideálne pre čokoládové, orieškové či karamelové cheesecaky. Keď budete chcieť vytvoriť svieži koláčik napríklad s bobuľovým ovocím siahnite po ricotte alebo jemnom tvarohu.

Syrové koláčiky majú výhodu, že často využívajú základ z maslových keksov a masla, ktorý jednoducho rukou utlačíte na spodok formy. Potom už len stačí vyšľahať krémovú časť a v závislosti od receptu – chladiť alebo piecť a potom chladiť. Nuž a nakoniec finálna dekorácia pred servírovaním.

Verte nám, s týmto koláčom sa vždy budete cítiť ako majster cukrár a to prakticky bez námahy a cukrárskych skúseností.

 

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k článku.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Snickers tyčinka
Maškrty zo Snickersky
Maškrty zo Snickersky
Niektoré tyčinky sú tak famózne, že dezerty z nich jednoducho musia byť ešte lepšie.
omelety
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Vajce jedávame pomerne často. Striedame prepeličie a slepačie. Najčastejšie slepačie z fariem, domáce. V porovnaní...