Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

5 receptov na ľahučký cheesecake

Päť variácií na jemné krémové koláče, ktoré sú skrátka neodolateľné.

Mascarpone, tvaroh či ricotta

Je v podstate jedno, ktorý z mliečnych výrobkov použijete vždy sa vám podarí dospieť ku krémovej sviežosti. Je pravda, že ak chcete dosiahnuť absolútnu krémovosť je vhodné zvoliť si mascarpone – to je ideálne pre čokoládové, orieškové či karamelové cheesecaky. Keď budete chcieť vytvoriť svieži koláčik napríklad s bobuľovým ovocím siahnite po ricotte alebo jemnom tvarohu.

Syrové koláčiky majú výhodu, že často využívajú základ z maslových keksov a masla, ktorý jednoducho rukou utlačíte na spodok formy. Potom už len stačí vyšľahať krémovú časť a v závislosti od receptu – chladiť alebo piecť a potom chladiť. Nuž a nakoniec finálna dekorácia pred servírovaním.

Verte nám, s týmto koláčom sa vždy budete cítiť ako majster cukrár a to prakticky bez námahy a cukrárskych skúseností.

 

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k článku.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Pripravte si tieto zakrútené dobroty z kysnutého cesta. Sú ako stvorené na raňajky a deťom do školy na desiatu...
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.