Pridať recept

Robíme všetko pre lepšie raňajky na každý deň!

Niektorí ľudia trpia neznášanlivosťou gluténu, iní skrátka uprednostňujú bezlepkový životný štýl. NESTLÉ CORN FLAKES vám ponúkajú chutný štart do nového dňa, bez gluténu.

NESTLÉ CORN FLAKES sú chrumkavé lupienky, ktoré teraz prichádzajú v novom šate a s upravenou receptúrou! Nájdete ich v troch príchutiach. V čokoládovej, medovo-arašidovej príchuti či vo verzii bez príchute. Je to skvelý spôsob, ako uspokojiť svoje chuťové bunky a zároveň sa vyhnúť gluténu.

Dôležité živiny v každej miske

Raňajkové cereálie bez gluténu obsahujú 5 vitamínov vrátane kyseliny listovej, minerálne látky a majú lahodnú chuť. Stačí si len vybrať.

Bezlepkové raňajky nemusia byť nuda

Okrem klasickej raňajkovej misky cereálií s mliekom či jogurtom môžete vyskúšať aj niektoré z našich receptov, ktoré sú chutné a zároveň jednoduché na prípravu! Všetky recepty nájdete na stránke www.nestle-cereals.com/sk/sk/recepty-tipy.

 

fotogaléria
Robíme všetko pre lepšie raňajky na každý deň!
Zdroj: Nestle

Bezgluténový bravčový rezeň

Ingrediencie

  • 1 vajíčko
  • 2 šálky podrvených cereálií Nestlé® CORN FLAKES
  • 50 g strúhaného syra Parmezán
  • 1/2 čajovej lyžičky soli (2 g)
  • 450 g bravčovej panenky, nakrájanej na tenké plátky (5 mm plátky)
  • 3 polievkové lyžice olivového oleja (45 ml)
  • Kúsky citróna

Postup

1) V malej miske vyšľaháme vajíčko. V druhej miske zmiešame podrvené Corn Flakes cereálie, syr a soľ. Plátky mäsa namočíme do vajíčka a obalíme v pripravenej strúhanke.

2) Na nepriľnavej panvici s priemerom 30 cm zohrejeme olej na strednú teplotu. Plátky mäsa postupne vyprážame 6 až 8 minút z každej strany, kým nezhnednú. Servírujeme s kúskami citróna.

Napísané: 04.06.2018
Zdroj foto: Nestle
Zdroj text: Reklamný článok

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať