Najlepšie čerešňové inšpirácie
Ako väčšina bobuľového ovocia, ani toto nevydrží dlho čerstvé. Pokiaľ čerešne nespotrebujete do 2-3 dní len tak ako maškrtu, do bublaniny, ryžového nákypu, kysnutých guliek, makovej štrúdle alebo ako sladkú omáčku k mäsu, musíte ich čo najrýchlejšie spracovať. Skvelo sa hodia na prípravu domáceho džemu, marmelády alebo kompótu. Dajú sa zmraziť alebo usušiť na horšie časy, v tom prípade ich ale musíte najskôr vykôstkovať.
môj vlastný recept na sezónnu čerešní, voňavý za margotkou na poobedie ku káve
Čerešňové džemy sa mi rozchytali. Najviac tento, je delikátny, lahodný a jemný...
Raw, vegan zmrzlina, bez lepku, bez laktózy.
Dať si dobrú zmrzlinu dnes nie je...
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.