Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Najlepšie čerešňové inšpirácie

Čerešničky, čerešničky, čerešne. Kto by ich nemal rád. Nielenže skvelo chutia, ale obsahujú aj mnoho zdraviu prospešných látok.

Ako väčšina bobuľového ovocia, ani toto nevydrží dlho čerstvé. Pokiaľ čerešne nespotrebujete do 2-3 dní len tak ako maškrtu, do bublaniny, ryžového nákypu, kysnutých guliek, makovej štrúdle alebo ako sladkú omáčku k mäsu, musíte ich čo najrýchlejšie spracovať. Skvelo sa hodia na prípravu domáceho džemu, marmelády alebo kompótu. Dajú sa zmraziť alebo usušiť na horšie časy, v tom prípade ich ale musíte najskôr vykôstkovať.

môj vlastný recept na sezónnu čerešní, voňavý za margotkou na poobedie ku káve

Čerešňové džemy sa mi rozchytali. Najviac tento, je delikátny, lahodný a jemný...

Raw, vegan zmrzlina, bez lepku, bez laktózy. 

Dať si dobrú zmrzlinu dnes nie je...

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k článku.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Varený karfiol
Spoznajte zdraviu prospešné účinky nenápadnej bielej hlávky!
Kedy ste si naposledy pripravili niečo z karfiolu? Táto skvelá zelenina je chutná, môžete ju pripraviť na mnoho...
Pâté de foie gras
Francúzske paštéty - vyznáte sa v nich?
Paštéty patria medzi klasiku vo francúzskej kuchyni. Pripravujú sa z rôznych druhov mäsa - diviny, králičieho mäsa,...
Fazuľový prívarok
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Osobitou úpravou, ktorá patrí do tepelnej úpravy je zahusťovanie pokrmov. Jedlá zahusťujeme zápražkou, zátrepkou, alebo...
Rýchle BeBe
Klasické zákusky v nepečených verziách
5 dezertov, na ktoré rúru zapínať nemusíte.
Fotorecept:
Súťaž: Recept týždňa
Každý týždeň iná súťaž s magazínom Dobruchut.sk o knižky, ktoré vás potešia. Téma tohto týždňa je Huby. Pridaj chutný...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.
Vybrali sme pre vás
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.
Fazuľový prívarok
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Osobitou úpravou, ktorá patrí do tepelnej úpravy je zahusťovanie pokrmov. Jedlá zahusťujeme zápražkou, zátrepkou, alebo...