Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pripravte si domáce polotovary! Uľahčia vám varenie počas zimy

Polotovary sa vo všeobecnosti považujú za nezdravé. To však neplatí o doma pripravených zeleninových polotovaroch. V priebehu roku potom jednoducho za pár minút máte hotovú plnenú papriku, mäso s omáčkou, dokonalú domácu pizzu, či tekvicový prívarok.

V zime otvoriť pohár a uvariť si prívarok.

 

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k článku.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Fotorecept:
Čatní - farebná India v pohári
Čatní (chutney) je hustá omáčka. Je charakteristická pre indickú kuchyňu. Pripravuje takmer z čohokoľvek :) Pripravuje...
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Jablkovo-slivkový
2 triky, ktoré vám uľahčia zaváraciu sezónu
Kto by nemal rád zaváraniny. Sladké džemy, chutné zavárané ovocie, kyslastá zeleninka - doslova poklady každej špajze...
Tradičný
Letná súťaž s Dr.Oetker: Poklady zo špajze
Leto, obdobie hojnosti. A príprav na zimu. Jar a leto sú šťastné mesiace pre každého, kto fandí zdravému životnému...
Letné džemovanie sa začína
S Dr.Oetker bude aj tento rok príprava domácich džemov radosťou.
zaváranie
Tieto zeleninové zaváraniny nesmú chýbať vo vašej špajze!
Ako sa vraví, čo si v lete prichystáte, v zime ako by ste našli. Leto je čas zavárania, chystáme kompóty, džemy,...
Vybrali sme pre vás
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.