Pridať recept

Pripravte si domáce polotovary! Uľahčia vám varenie počas zimy

Polotovary sa vo všeobecnosti považujú za nezdravé. To však neplatí o doma pripravených zeleninových polotovaroch. V priebehu roku potom jednoducho za pár minút máte hotovú plnenú papriku, mäso s omáčkou, dokonalú domácu pizzu, či tekvicový prívarok.

V zime otvoriť pohár a uvariť si prívarok, to je lahôdka.

Kúsok leta, ktorý rozžiari vaše jedlá hoc aj uprostred zimy...

 

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Fotorecept: Marhuľové čatní
Čatní - farebná India v pohári
Čatní (chutney) je hustá omáčka. Je charakteristická pre indickú kuchyňu. Pripravuje takmer z čohokoľvek :)...
Tekvicové tipy
Domáce recepty na zaváranú tekvicu: Na tieto nedáme dopustiť!
Jeseň sa nesie v znamení skladovania plodín z úrody, ktoré nám majú vydržať aj počas celej zimy. Naši...
Tradičný marhuľový džem
Letná súťaž s Dr.Oetker: Poklady zo špajze
Leto, obdobie hojnosti. A príprav na zimu. Jar a leto sú šťastné mesiace pre každého, kto fandí zdravému...
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Zaváranie
2 triky, ktoré vám uľahčia zaváraciu sezónu
Na zaváranie nepotrebujete mať skúsenosti. Ale dobré rady a drobné vylepšenia sú vždy kľúčom k úspechu.
Letné džemovanie sa začína
S Dr.Oetker bude aj tento rok príprava domácich džemov radosťou.