Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Vynikajúce a rýchle zeleninové nátierky

Päť receptov na letom inšpirované nielen raňajkové nátierky.

Zelenina na chlebíku

Máte radi hrianky s pikantnou paprikovou nátierkou? My ich milujeme a to nás inšpirovalo rozšíriť rodinu zeleninových nátierok o ďalšie skvelé dobroty. Cviklová, avokádová, cuketová či paradajková nátierka vás rozhodne nenechajú hladnými.

Zeleninové pochúťky skvele ochutia nielen čerstvý chlebík alebo hrianku. Dajú sa použiť napríklad na cestoviny alebo na ozvláštnenie vysmážaných placiek či dusenej ryže. Chutia famózne a v chlade ich môžete skladovať bez obáv aj 7 dní. Alebo si pripraviť väčšie množstvo a uchovať chuť sezónnej zeleniny na chladné mesiace.  

Dostala som cukety. Spracovala som ich tak, že som si spravila nátierky do pečenia, a na toasty.

zdravé a dobré...

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k článku.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Jesenný šalát
10 inšpirácií ako využiť cviklu
10 inšpirácií ako využiť cviklu
Cvikla je všestranne využiteľná zelenina, ktorá fascinuje nielen svojou úžasnou farbou ale tiež nutričným bohatstvom.
Orechová žemľovka
Milovaná žemľovka 5x inak
Milovaná žemľovka 5x inak
5 tradičných i pomerne nezvyklých receptov na prípravu sladkej klasiky, ktorá podobne ako parené buchty či šúľance...
Walnuts
Viete správne skladovať orechy?
Viete správne skladovať orechy?
Orechy naozaj právom patria medzi superpotraviny. Sú zdrojom zdravých tukov, znižujú cholesterol, pôsobia v tele...