Video: 7 dôvodov prečo holdovať kyslej kapuste
Všeliek, ktorý chutí
Domáca kvasená kapusta sa u nás pripravuje od pradávna. Zväčša preto, že funguje ako základ mnohých tradičných pokrmov a hlavne tradičnej vianočnej kapustnice. Ale táto zdanlivo nezaujímavá komodita v sebe skrýva oveľa viac.
Vaša vlastná kyslá kapusta
Určite stojí za zváženie príprava domácej kyslej kapusty. Ide o jednoduchý proces, ktorý si ale vyžaduje potrebný čas, kedy sa z obyčajnej kapusty stane kvasený všeliek. Pozrite si základný recept na kvasenú kapustu s bohatou diskusiou plnou zaujímavých rád.
Naložte si vlastnú kapustu. Je zdravá a vynikajúca!
Nuž a po 4 až 5 týždňoch si môžete užívať vynikajúcu kyslú kapustu, ktorú ste si okorenili podľa vlastnej chuti a ozvláštnili o jablko, cviklu či cibuľu. Spolu s ňou potom okamžite pride i chuť na nejedno viac či menej tradičné jedlo z kyslej kapusty.
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.