Pridať recept

Varenie v pare so zeleninou nebolo nikdy jednoduchšie

Varenie v pare je jednou z najzdravších a najšetrnejších foriem prípravy jedál.

Takto upravené mäso a zelenina si uchovávajú viac vitamínov, minerálnych látok a ďalších dôležitých živín ako pri inej tepelnej úprave. Rozdiel uvidíte aj vo farbe a v konzistencii. Ak nemáte doma k dispozícii špeciálnu rúru alebo hrniec, nevešajte hlavu, vďaka Bonduelle Vapeur môžete mať kvalitnú, v pare upravenú zeleninu vždy po ruke.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená v pare a konzervovaná najneskôr do štyroch hodín od zberu, si zachováva chuť, vitamíny, krehkosť, vôňu aj farbu a kvalitatívne tak zostáva blízko čerstvej zeleniny. Vďaka šetrnému spracovaniu si tieto kvality navyše uchováva po dlhú dobu. Inovatívny proces konzervovania je založený na minime vody a úplnej absencii konzervačných látok.

Zeleninu Bonduelle Vapeur ocení každý milovník zeleniny. Jej použitie navyše významne šetrí čas. Nemusíte nič umývať, šúpať, krájať, ani namáčať. Stačí odtrhnúť viečko balenia a kvalitná zelenina je pripravená na požitie, či už do šalátov, nátierok, ako príloha alebo ako súčasť ďalších pokrmov. Portfólio Bonduelle Vapeur je široké, pochutnáte si nielen na hrášku, ale aj na rôznych druhoch fazule, mrkvy, šošovici, cíceri či zeleri.

Vyskúšajte vynikajúce recepty s kvalitnou zeleninou plnou vitamínov. Inšpirujte sa a pripravte si napríklad cícer s cibuľkou a parmezánom alebo hráškovú nátierku.

Cícer s cibuľkou a parmezánom:

Ingrediencie

  • 1x Bonduelle Vapeur cícer (425 ml)
  • 3 lyžice predpraženej a dehydrovanej cibuľky
  • 3 lyžice strúhaného parmezánu
  • maslo
  • soľ

    fotogaléria
    Varenie v pare so zeleninou nebolo nikdy jednoduchšie
    Zdroj: www.bonduelle.sk

Maslo rozpustite na panvici, pridajte cícer a pražte, až kým sa na ňom nezačnú objavovať tmavé škvrnky. Pridajte cibuľku, osoľte a zasypte parmezánom. Krátko premiešajte a podávajte.

Hrášková nátierka:

Ingrediencie

  • 1x Bonduelle Vapeur hrášok (425 ml)
  • 60 g cibule
  • 260 g masla
  • soľ
  • korenie

Nakrájanú cibuľku op

fotogaléria
Varenie v pare so zeleninou nebolo nikdy jednoduchšie
Zdroj: www.bonduelle.sk

ražte dozlata. Hrášok spolu s maslom dohladka rozmixujte, pridajte cibuľku, podľa ľubovôle dochuťte a podávajte napríklad s opečeným pečivom.

Napísané: 05.11.2018
Zdroj foto: www.bonduelle.sk
Zdroj text: Reklamný článok

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Ak chcete schudnúť, zjedzte každý deň jeden balíček. Má nízky obsah kalórií a vysoký obsah bielkovín
Ak chcete schudnúť, zjedzte každý deň jeden balíček. Má nízky obsah kalórií a vysoký obsah bielkovín
Držíte diétu alebo by ste chceli schudnúť? Pozvite si na tanier jednoduchý cottage cheese. Tento mliečny...
Púpavový sirup - ako ho pripraviť?
Púpavový sirup - ako ho pripraviť?
Púpava môže pomôcť zmierniť zápal, podporiť funkciu pečene, pôsobiť proti rakovine alebo pomáhať...
Aký je rozdiel medzi džúsom, nektárom a ovocným nápojom? Mnohí ľudia majú mylnú predstavu
Aký je rozdiel medzi džúsom, nektárom a ovocným nápojom? Mnohí ľudia majú mylnú predstavu
Džús, nektár alebo nápoj? Mnoho ľudí nevidí rozdiel a považuje tieto produkty za jeden a ten istý. Sú však...
Ako skladujete špargľu? Takto vydrží čerstvá a chutná až týždeň
Ako skladujete špargľu? Takto vydrží čerstvá a chutná až týždeň
Skladovanie špargle sa zdá byť samozrejmosťou, no mnohí ľudia robia základnú chybu. Špargľa tak rýchlo...
Pridajte ho do ovsenej kaše. Zmizne vám pneumatika z brucha a vymetie usadeniny z čriev
Pridajte ho do ovsenej kaše. Zmizne vám pneumatika z brucha a vymetie usadeniny z čriev
Ovsené vločky čoraz častejšie kraľujú na našich stoloch - vyberáme si ich na raňajky, na jedlo v práci alebo...
TOP
Tradičný granadír (granadiersky pochod)
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Granadír presne taký, ako má byť! Minimum ingrediencií, rýchla príprava a vždy perfektný výsledok.