Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Varenie v pare so zeleninou nebolo nikdy jednoduchšie

Varenie v pare je jednou z najzdravších a najšetrnejších foriem prípravy jedál.

Takto upravené mäso a zelenina si uchovávajú viac vitamínov, minerálnych látok a ďalších dôležitých živín ako pri inej tepelnej úprave. Rozdiel uvidíte aj vo farbe a v konzistencii. Ak nemáte doma k dispozícii špeciálnu rúru alebo hrniec, nevešajte hlavu, vďaka Bonduelle Vapeur môžete mať kvalitnú, v pare upravenú zeleninu vždy po ruke.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená v pare a konzervovaná najneskôr do štyroch hodín od zberu, si zachováva chuť, vitamíny, krehkosť, vôňu aj farbu a kvalitatívne tak zostáva blízko čerstvej zeleniny. Vďaka šetrnému spracovaniu si tieto kvality navyše uchováva po dlhú dobu. Inovatívny proces konzervovania je založený na minime vody a úplnej absencii konzervačných látok.

Zeleninu Bonduelle Vapeur ocení každý milovník zeleniny. Jej použitie navyše významne šetrí čas. Nemusíte nič umývať, šúpať, krájať, ani namáčať. Stačí odtrhnúť viečko balenia a kvalitná zelenina je pripravená na požitie, či už do šalátov, nátierok, ako príloha alebo ako súčasť ďalších pokrmov. Portfólio Bonduelle Vapeur je široké, pochutnáte si nielen na hrášku, ale aj na rôznych druhoch fazule, mrkvy, šošovici, cíceri či zeleri.

Vyskúšajte vynikajúce recepty s kvalitnou zeleninou plnou vitamínov. Inšpirujte sa a pripravte si napríklad cícer s cibuľkou a parmezánom alebo hráškovú nátierku.

Cícer s cibuľkou a parmezánom:

Ingrediencie

  • 1x Bonduelle Vapeur cícer (425 ml)
  • 3 lyžice predpraženej a dehydrovanej cibuľky
  • 3 lyžice strúhaného parmezánu
  • maslo
  • soľ

    Zdroj: www.bonduelle.sk

Maslo rozpustite na panvici, pridajte cícer a pražte, až kým sa na ňom nezačnú objavovať tmavé škvrnky. Pridajte cibuľku, osoľte a zasypte parmezánom. Krátko premiešajte a podávajte.

Hrášková nátierka:

Ingrediencie

  • 1x Bonduelle Vapeur hrášok (425 ml)
  • 60 g cibule
  • 260 g masla
  • soľ
  • korenie

Nakrájanú cibuľku op

Zdroj: www.bonduelle.sk

ražte dozlata. Hrášok spolu s maslom dohladka rozmixujte, pridajte cibuľku, podľa ľubovôle dochuťte a podávajte napríklad s opečeným pečivom.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k článku.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Chladnička
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Otvoriť, vytiahnuť a zavrieť. Tak by to malo s chladničkami fungovať. Bohužiaľ, realita je trošku iná.
Echinacea
Echinacea - prírodné antibiotikum
O jej liečivých účinkoch niet pochýb. Výrazná bylina pôvodom zo Severnej Ameriky sa dnes pestuje na plantážach po celom...
Karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Nápaditý spôsob ako si pripraviť naozaj vynikajúce samostatné jedlo či prílohu z jednej z najzdravších zelenín.
Vybrali sme pre vás
Karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Nápaditý spôsob ako si pripraviť naozaj vynikajúce samostatné jedlo či prílohu z jednej z najzdravších zelenín.
Echinacea
Echinacea - prírodné antibiotikum
Echinacea - prírodné antibiotikum
O jej liečivých účinkoch niet pochýb. Výrazná bylina pôvodom zo Severnej Ameriky sa dnes pestuje na plantážach po celom...
Chladnička
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Otvoriť, vytiahnuť a zavrieť. Tak by to malo s chladničkami fungovať. Bohužiaľ, realita je trošku iná.