Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Varenie v pare so zeleninou nebolo nikdy jednoduchšie

Varenie v pare je jednou z najzdravších a najšetrnejších foriem prípravy jedál.

Takto upravené mäso a zelenina si uchovávajú viac vitamínov, minerálnych látok a ďalších dôležitých živín ako pri inej tepelnej úprave. Rozdiel uvidíte aj vo farbe a v konzistencii. Ak nemáte doma k dispozícii špeciálnu rúru alebo hrniec, nevešajte hlavu, vďaka Bonduelle Vapeur môžete mať kvalitnú, v pare upravenú zeleninu vždy po ruke.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená v pare a konzervovaná najneskôr do štyroch hodín od zberu, si zachováva chuť, vitamíny, krehkosť, vôňu aj farbu a kvalitatívne tak zostáva blízko čerstvej zeleniny. Vďaka šetrnému spracovaniu si tieto kvality navyše uchováva po dlhú dobu. Inovatívny proces konzervovania je založený na minime vody a úplnej absencii konzervačných látok.

Zeleninu Bonduelle Vapeur ocení každý milovník zeleniny. Jej použitie navyše významne šetrí čas. Nemusíte nič umývať, šúpať, krájať, ani namáčať. Stačí odtrhnúť viečko balenia a kvalitná zelenina je pripravená na požitie, či už do šalátov, nátierok, ako príloha alebo ako súčasť ďalších pokrmov. Portfólio Bonduelle Vapeur je široké, pochutnáte si nielen na hrášku, ale aj na rôznych druhoch fazule, mrkvy, šošovici, cíceri či zeleri.

Vyskúšajte vynikajúce recepty s kvalitnou zeleninou plnou vitamínov. Inšpirujte sa a pripravte si napríklad cícer s cibuľkou a parmezánom alebo hráškovú nátierku.

Cícer s cibuľkou a parmezánom:

Ingrediencie

  • 1x Bonduelle Vapeur cícer (425 ml)
  • 3 lyžice predpraženej a dehydrovanej cibuľky
  • 3 lyžice strúhaného parmezánu
  • maslo
  • soľ

    Zdroj: www.bonduelle.sk

Maslo rozpustite na panvici, pridajte cícer a pražte, až kým sa na ňom nezačnú objavovať tmavé škvrnky. Pridajte cibuľku, osoľte a zasypte parmezánom. Krátko premiešajte a podávajte.

Hrášková nátierka:

Ingrediencie

  • 1x Bonduelle Vapeur hrášok (425 ml)
  • 60 g cibule
  • 260 g masla
  • soľ
  • korenie

Nakrájanú cibuľku op

Zdroj: www.bonduelle.sk

ražte dozlata. Hrášok spolu s maslom dohladka rozmixujte, pridajte cibuľku, podľa ľubovôle dochuťte a podávajte napríklad s opečeným pečivom.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k článku.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Maďarský guláš
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Slovenská ryža ako súčasť potravinových zásob dávnych dobyvateľských výprav až po nezameniteľnú prílohu k hovädziemu...
Olivovy olej
Video: 8 tipov ako si vybrať kvalitný olivový olej
Na pultoch je dnes na výber také množstvo olivových olejov, že nájsť medzi nimi tie naozaj kvalitné môže byť skutočný...
pohánková múka
Prehľad bezlepkových múk - ktorú a kam vhodne použiť
Kde sú tie časy, kedy v obchodoch v regáli boli v ponuke len hladká, hrubá a polohrubá múka? Dnes už v obchodoch...
Walnuts
Viete správne skladovať orechy?
Orechy naozaj právom patria medzi superpotraviny. Sú zdrojom zdravých tukov, znižujú cholesterol, pôsobia v tele...
Orechová žemľovka
Milovaná žemľovka 5x inak
5 tradičných i pomerne nezvyklých receptov na prípravu sladkej klasiky, ktorá podobne ako parené buchty či šúľance...
Jesenný šalát
10 inšpirácií ako využiť cviklu
Cvikla je všestranne využiteľná zelenina, ktorá fascinuje nielen svojou úžasnou farbou ale tiež nutričným bohatstvom.
Vybrali sme pre vás
Jesenný šalát
10 inšpirácií ako využiť cviklu
10 inšpirácií ako využiť cviklu
Cvikla je všestranne využiteľná zelenina, ktorá fascinuje nielen svojou úžasnou farbou ale tiež nutričným bohatstvom.
Orechová žemľovka
Milovaná žemľovka 5x inak
Milovaná žemľovka 5x inak
5 tradičných i pomerne nezvyklých receptov na prípravu sladkej klasiky, ktorá podobne ako parené buchty či šúľance...
Walnuts
Viete správne skladovať orechy?
Viete správne skladovať orechy?
Orechy naozaj právom patria medzi superpotraviny. Sú zdrojom zdravých tukov, znižujú cholesterol, pôsobia v tele...