Pridať recept

Varenie v pare so zeleninou nebolo nikdy jednoduchšie

Varenie v pare je jednou z najzdravších a najšetrnejších foriem prípravy jedál.

Takto upravené mäso a zelenina si uchovávajú viac vitamínov, minerálnych látok a ďalších dôležitých živín ako pri inej tepelnej úprave. Rozdiel uvidíte aj vo farbe a v konzistencii. Ak nemáte doma k dispozícii špeciálnu rúru alebo hrniec, nevešajte hlavu, vďaka Bonduelle Vapeur môžete mať kvalitnú, v pare upravenú zeleninu vždy po ruke.

Bonduelle Vapeur, zelenina upravená v pare a konzervovaná najneskôr do štyroch hodín od zberu, si zachováva chuť, vitamíny, krehkosť, vôňu aj farbu a kvalitatívne tak zostáva blízko čerstvej zeleniny. Vďaka šetrnému spracovaniu si tieto kvality navyše uchováva po dlhú dobu. Inovatívny proces konzervovania je založený na minime vody a úplnej absencii konzervačných látok.

Zeleninu Bonduelle Vapeur ocení každý milovník zeleniny. Jej použitie navyše významne šetrí čas. Nemusíte nič umývať, šúpať, krájať, ani namáčať. Stačí odtrhnúť viečko balenia a kvalitná zelenina je pripravená na požitie, či už do šalátov, nátierok, ako príloha alebo ako súčasť ďalších pokrmov. Portfólio Bonduelle Vapeur je široké, pochutnáte si nielen na hrášku, ale aj na rôznych druhoch fazule, mrkvy, šošovici, cíceri či zeleri.

Vyskúšajte vynikajúce recepty s kvalitnou zeleninou plnou vitamínov. Inšpirujte sa a pripravte si napríklad cícer s cibuľkou a parmezánom alebo hráškovú nátierku.

Cícer s cibuľkou a parmezánom:

Ingrediencie

  • 1x Bonduelle Vapeur cícer (425 ml)
  • 3 lyžice predpraženej a dehydrovanej cibuľky
  • 3 lyžice strúhaného parmezánu
  • maslo
  • soľ

    fotogaléria
    Varenie v pare so zeleninou nebolo nikdy jednoduchšie
    Zdroj: www.bonduelle.sk

Maslo rozpustite na panvici, pridajte cícer a pražte, až kým sa na ňom nezačnú objavovať tmavé škvrnky. Pridajte cibuľku, osoľte a zasypte parmezánom. Krátko premiešajte a podávajte.

Hrášková nátierka:

Ingrediencie

  • 1x Bonduelle Vapeur hrášok (425 ml)
  • 60 g cibule
  • 260 g masla
  • soľ
  • korenie

Nakrájanú cibuľku op

fotogaléria
Varenie v pare so zeleninou nebolo nikdy jednoduchšie
Zdroj: www.bonduelle.sk

ražte dozlata. Hrášok spolu s maslom dohladka rozmixujte, pridajte cibuľku, podľa ľubovôle dochuťte a podávajte napríklad s opečeným pečivom.

Napísané: 05.11.2018
Zdroj foto: www.bonduelle.sk
Zdroj text: Reklamný článok

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Recept na pravé špagety Carbonara - budete prekvapení, čo do nich vôbec nepatrí
Budete prekvapení, čo do nich vôbec nepatrí: Recept na pravé špagety Carbonara
Špagety Carbonara patria medzi najznámejšie a najobľúbenejšie cestoviny. Sú rýchle, chutné a tak krásne...
Toto dávajú jesť deťom? Šéfkuchár Martin Novák ostal zhrozený z toho, čo našiel. Ako jediní nedostali žiadnu nálepku
Toto dávajú jesť deťom? Šéfkuchár Martin Novák ostal zhrozený z toho, čo našiel. Ako jediní nedostali žiadnu nálepku
Najlacnejší sirup, dochucovadlá aj chémia. Šéfkuchár Martin Novák sa po príchode do tatranského penziónu...
Nikdy ho nepridávajte do pirohov! Budú tvrdé a nebudú chutiť tak, ako majú. Toto je tajomstvo mäkkých a chutných pirohov
Nikdy ho nepridávajte do pirohov! Budú tvrdé a nebudú chutiť tak, ako majú. Toto je tajomstvo mäkkých a chutných pirohov
Pirohy sú jedným z našich najobľúbenejších jedál. Radi ich pripravujeme na sladko alebo na slano. A hoci je...
Losos
Čo sú biele škvrny na pečenom lososovi? Je lepšie to vedieť
Losos je ryba, ktorá sa teší obrovskej obľube a neodrádza ju ani jeho cena. Jeho konzumácia v akejkoľvek forme...
Špargľa: Zelenina, ktorá zmení vaše jarné menu
Špargľa: Zelenina, ktorá zmení vaše jarné menu
Nastala sezóna špargle. Povieme vám, prečo by ste ju mali jesť a čo si z nej pripraviť.
TOP
Langoše z kyslej smotany - vynikajúce, FOTORECEPT
Vďaka TAJNEJ prísade sa už nikdy nepripália! Toto je najvyhľadávanejší recept na langoše, mäkké aj na druhý deň a vôbec nie sú mastné
Langoše mäkké ako vatička a z toho najlepšieho cesta z chladničky! Prezradíme vám šikovný trik, vďaka...