Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu čokoládového fondue
INGREDIENCIE
2 ks
čokoláda mliečna
4 PL
mlieko
1 PL
kyslá smotana
2 ks
jablko
2 ks
hrušky
2 ks
banán
podľa chuti
ananás
podľa chuti
jahody
podľa chuti
citrónová šťava
podľa chuti
kokos
POSTUP
1.
Čokoládu, mlieko a smotanu rozpustíme na homogénnu hmotu vo vodnom kúpeli.
2.
Ovocie pokrájame na menšie kúsky a pokvapkáme citrónovou šťavou.
3.
Kúsky ovocia si každý namáča do čokolády a kto chce, aj do kokosu a hneď je. Ak by čokoláda medzitým vychladla a stuhla, položíme ju opäť do vodného kúpeľa a roztopíme.
Vybrali sme pre vás
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.