Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k tomuto článku.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
  • «
  • 1
  • »
Podobné články
Cibulova
Tip na nedeľný obed: Sladkokyslá kuracinka
Magazín Dobrú chuť vám prináša tip na nedeľný obed. Pozostáva z polievky, hlavného jedla a dezertu. 
Výhercovia silvestrovskej súťaže s Racio
Dobruchut.sk a Racio pre vás pripravili súťaž o 10 bohatých balíčkov produktov. Stačilo pridať recept na chutnú...
Pernik  ts
Slovensko má ďalšiu medailu do zbierky!
Slovensko má ďalšiu medailu do zbierky! Hlinená socha Márie Terézie na koni vystavená na Vajanského nábreží...
sezonne potraviny
Varte zo sezónnych surovín – je to zdravé a úsporné
Dnešný kulinársky trend je obracať zrak viac k regálom s cudzokrajnými surovinami. Skúšať nové chute a recepty je...
Broskyňové
Dávate prednosť raw potravinám a prirodzenosti? Nezabúdajte na vodu
Niet pred tým úniku, pretože je to súčasný trend v gastronómii. O čom je reč? Aktuálnym hitom je tzv. „surová – živá“...
Kuchar volko
Rozhovor so šéfkuchárom Erikom Volkom
Predstavujeme člena Gourmet Klubu Erika Volka - šéfkuchára Crystal Bar & Restaurant, Zvolen  Svoju kuchársku kariéru...
Vybrali sme pre vás
pohánková múka
Prehľad bezlepkových múk - ktorú a kam vhodne použiť
Prehľad bezlepkových múk - ktorú a kam vhodne použiť
Kde sú tie časy, kedy v obchodoch v regáli boli v ponuke len hladká, hrubá a polohrubá múka? Dnes už v obchodoch...
Olivovy olej
Video: 8 tipov ako si vybrať kvalitný olivový olej
Video: 8 tipov ako si vybrať kvalitný olivový olej
Na pultoch je dnes na výber také množstvo olivových olejov, že nájsť medzi nimi tie naozaj kvalitné môže byť skutočný...
Maďarský guláš
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Slovenská ryža ako súčasť potravinových zásob dávnych dobyvateľských výprav až po nezameniteľnú prílohu k hovädziemu...