Pridať recept
Späť na článok

DISKUSIA: 11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom

Gurmánsky zážitok už nemusíte hľadať iba v drahých reštauráciách. Naučte sa správne skombinovať dobré víno s jedlom a vyčarujte si gurmánsky zážitok priamo doma na vašom stole. Tu sú hlavné pravidlá kombinovania vín a jedál, od suchého ružového so syrom, až po Malbeck so sladkými korenenými omáčkami.

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k tomuto článku.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Rozmarínové víno
Dodajte svojmu jedlu tú správnu chuť, vyskúšajte pridať víno!
Už v 16. storočí existovali prvé zmienky o tom, že sa víno používalo ako jedna zo surovín pri varení a svoje...
Jednoduchý trik, ktorým vylepšíte chuť vína
Dekantujte práve otvorené vínko, aby naplno rozvinulo svoju chuť.
Varené víno
Tento 100-ročný recept sa robí v každej domácnosti, ale o tomto ste ešte nikdy nepočuli, je to legenda
Čo by to bolo za vianočné obdobie bez nádhernej korenistej vône horúceho vareného vína! Povieme vám, akých...
Aké vína podávať k cestovinám?
Viete, ako na to? Šéfkuchári radia, aké vína sa hodia k týmto cestovinovým klasikám
Či už ploché, točené alebo vrúbkované, cestoviny vám v akejkoľvek podobe zabezpečia vynikajúci kulinársky...
Máte radi prosecco? Toto sú najobľúbenejšie koktaily zo šumivého vína
Máte radi prosecco? Toto sú najobľúbenejšie koktaily zo šumivého vína
Prosecco koktaily sú klasikou na uvoľnené letné aperitívy počas teplých dní. Vybrali sme pre vás päť...
Cheers in confinement times
Tento drink mi namiešala kamarátka na oslave, musím sa oň podeliť! Ľahká a svieža chuť, ideálny na horúce dni
Vynikajúci osviežujúci nápoj, ktorý musíte vyskúšať, určite očarí aj vás!