Pridať recept
Späť na článok

DISKUSIA: Klasické punčové rezy v novom šate!

Zákusok, ktorý vždy tak trošku vyčnieval z radu v cukrárni svojou sýto ružovou farbou medzi laskonkami, parížskymi rožkami, veterníkmi a krémešom. Určite neexistuje človek, ktorý by ho aspoň raz za život neochutnal, či už vo výslužke, ktorú dostal od svadobčanov, v kartóne koláčov, ktorú si objednal na Vianoce alebo len tak v cukrárni pri kávičke. Príprava punčových rezov je trošku zložitejšia, no pre šikovnú gazdinku to nie je nič nemožné. V tomto článku Vám ukážeme ako dodať klasickým punčovým rezom nový šat, stačí použiť tie najlepšie suroviny, vynechať nepotrebné umelé farbivá, litre umelého sirupu, cukrovú polevu a nechať sa inšpirovať novinkami v cukrárskom svete.

Celkom 3 príspevky

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
Anonymný nick
7.12.2017 11:19 | |
+5 -3
Reagovať
Až priveľmi nápadne sa recept podobá tomu od lupus sladká škola pán punčák... Btw máte súhlas autorky...? Zdroj nevidím.
Anonymný nick
7.12.2017 11:21 | |
+5 -3
Oprava...pc auto doplnený text. Lulus bakery
Anonymný nick
8.12.2017 15:48 | |
+2 -2
Reagovať
Margarínová poleva na punčové rezy??? Klasická poleva je fondán a pre menej skúsené stačí vymiešať práškový cukor s trochou horúcej vody a citrónovou šťavou.Práve táto kyselkavá cukrová poleva zmierni sladkosť punču.Alebo takto: 500 g cukru, 250 ml vody a 1 lyžicu citrónovej šťavy,varíme na miernom ohni 15 minút,prelejeme do chladnej nádoby a miešame ešte 5-10 minút do zbelenia a pridáme pár zrniečok červenej potravinovej farby (množstvo na veľký plech,na tortu stačí polovica).