DISKUSIA: Klasické punčové rezy v novom šate!
Zákusok, ktorý vždy tak trošku vyčnieval z radu v cukrárni svojou sýto ružovou farbou medzi laskonkami, parížskymi rožkami, veterníkmi a krémešom. Určite neexistuje človek, ktorý by ho aspoň raz za život neochutnal, či už vo výslužke, ktorú dostal od svadobčanov, v kartóne koláčov, ktorú si objednal na Vianoce alebo len tak v cukrárni pri kávičke. Príprava punčových rezov je trošku zložitejšia, no pre šikovnú gazdinku to nie je nič nemožné. V tomto článku Vám ukážeme ako dodať klasickým punčovým rezom nový šat, stačí použiť tie najlepšie suroviny, vynechať nepotrebné umelé farbivá, litre umelého sirupu, cukrovú polevu a nechať sa inšpirovať novinkami v cukrárskom svete.