DISKUSIA: Francúzske paštéty - vyznáte sa v nich?
Paštéty patria medzi klasiku vo francúzskej kuchyni. Pripravujú sa z rôznych druhov mäsa - diviny, králičieho mäsa, bravčového aj kuracieho mäsa. Existujú však aj paštéty pripravené z rýb či zeleniny. Každý druh má svoj postup. Tradície výroby domácich paštét má asi každá rodina svoje, ktoré sa rokmi dedia. Ale vyznáte sa v nich ?
« Späť na článokVybrali sme pre vás
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?
Top 5 receptov na langoše
Top 5 receptov na langoše
Jeden z najstarších fastfoodov v piatich najobľúbenejších variáciách.
5x rýchla, chutná a lacná večera
5x rýchla, chutná a lacná večera
Keď nemáte čas na prípravu večere – sú tu expresné jedlá, ktoré si obľúbi celá rodina.
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
NAJOBĽÚBENEJŠIE RECEPTY
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.