Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

DISKUSIA: Veľká noc s tradičnými pochúťkami!

Veľká noc je sviatkom znovuzrodenia, v prírode sa všetko pomaličky prebúdza k životu a to sa logicky prenáša aj do kuchyne. V hospodárstvach, kde sa ešte starajú o zvieratá tradičným spôsobom sa v túto dobu výrazne zvyšuje znáška vajíčok, zimné mláďatá dorastajú do veľkosti na pekáč a mlieko už začínajú rozdávať kozy, kravy, ale aj ovečky.

« Späť na článok

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k tomuto článku.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
  • «
  • 1
  • »
Podobné články
Piškótové vajíčka
Video: Ako vyrobiť farebné piškótové vajíčka v škrupinke
Veľkonočné pečenie je v plnom prúde. Zunovali sa vám tradičné dobroty a chceli by ste vyskúšať niečo nové, niečo...
veľkonočné vajíčka
Video: Ako vyrobiť čokoládové veľkonočné vajíčka
Nastávajúca Veľká noc nám kladie otázku, akú výslužku prichystať pre veľkonočných šibačov? V obchodoch je množstvo...
Video: Veľkonočný koláčik upečený v škrupinke
Rozmýšľate nad veľkonočnou výslužkou pre koledníkov? Prekvapte ich netradičným veľkonočným vajíčkom! Piškótové cesto...
Medovnicky
Video: Naučte sa zdobiť veľkonočné medovníky
Vôňa čerstvo upečených medovníkov a tradícia zdobenia medovníkov patrí nie len k Vianociam, ale aj k Veľkej noci. V...
Hroznové vrkôčiky
Súťaž: Veľkonočné prípravy s Dr.Oetker
Veľká noc a s ňou aj príprava najrôznejších sladkých, či slaných dobrôt sa blíži. Veľkonočné medovníčky, mazance,...
Spenatovy kolac
Tipy a inšpirácie: Najlepšie slané veľkonočné recepty
 Rozmýšľate, čo dobrého navariť a napiecť na Veľkú noc? Dobruchut.sk vám prináša tipy a inšpirácia na slané veľkonočné...
Vybrali sme pre vás
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.