Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

DISKUSIA: Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?

Hubárska sezóna vrcholí. Hádam väčšina z nás vybehne do prírody si čo to nazbierať. Či si budete huby pripravovať čerstvé, či sušené, vždy ich je potrebné určitým spôsobom upraviť. Čerstvé huby sa používajú do polievok, omáčok, rozličných druhov mäsa, so slaninkou a vajíčkami, na prípravu hubového extraktu a podobne.

« Späť na článok

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k tomuto článku.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Boletus
Hríb dubový - Dubák
Dubák je najznámejšia jedlá huba. Pozná ho asi každý, aj tí čo huby nezbierajú. Je viac druhov hríbov, s ktorými si ho...
Bunch of Parasol
Bedľa
Bedľa jedlá je huba s typickým klobúkom, ktorý môže dorásť v priemere až do 30 cm. Mladé huby sú celé hnedasté. Ako...
Kosik huby les
Huby
Sušenie húbAk hríby sušte v rúre, sušte ich na najnižšej teplote a skladujte v suchom prostredí.Hríby pri sušení...
Fotorecept:
3 skvelé recepty na voňavé hubové koláče
Boli ste na hubách? A už ste prejedený hubovej polievky, či vysmážaných bedlí? Upečte si chutný hubový koláč.
hliva ustricová
Hliva ustricová - zázračná huba!
V posledných rokoch je hliva veľmi obľúbenou pochúťkou, ktorá sa dnes už bežne využíva v kuchyni ako kuriatka,...
Walnuts
Viete správne skladovať orechy?
Orechy naozaj právom patria medzi superpotraviny. Sú zdrojom zdravých tukov, znižujú cholesterol, pôsobia v tele...
Vybrali sme pre vás
Fánky
Top 3 recepty na fánky
Top 3 recepty na fánky
Vyprážané, pečené či tvarohové, ale vždy plné lásky a Božej milosti.
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.