Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
jaromalcek
12.9.2018 11:33 | |
+26 -5
Reagovať
Zahustujem aj kukuričným škrobom,rozmiešanym vo vode.je jemný a nemení chuť jedla.
sven01
12.9.2018 18:35 | |
+28 -3
Osobne zahustujem nastruhanym zemiakom, co je v podstate zemiakovy skrob.
lucky_lac
17.9.2018 20:41 | |
+0 -0
Reagovať
Omáčky k cestovinám zahusťujem kukuričným škrobom. A polievky ak chcem hustejšiu, tak časť polievky rozmixujem a vlejem späť.
  • «
  • 1
  • »
Vybrali sme pre vás
Slivky
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Slivky nielenže skvelo chutia, ale sú nabité vitamínmi a minerálmi, upravujú krvný tlak, pomáhajú s trávením a majú...
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.