Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
jaromalcek
12.9.2018 11:33 | |
+27 -6
Reagovať
Zahustujem aj kukuričným škrobom,rozmiešanym vo vode.je jemný a nemení chuť jedla.
sven01
12.9.2018 18:35 | |
+38 -3
Osobne zahustujem nastruhanym zemiakom, co je v podstate zemiakovy skrob.
lucky_lac
17.9.2018 20:41 | |
+5 -4
Reagovať
Omáčky k cestovinám zahusťujem kukuričným škrobom. A polievky ak chcem hustejšiu, tak časť polievky rozmixujem a vlejem späť.
lucky_lac
13.10.2018 20:56 | |
+5 -1
Reagovať
Polievky zahusťujem zásadne len tým čo sa v nej varilo. Odoberiem časť zeleniny, rozmixujem a vlejem späť. Je to zdravšie a jednoduchšie. Omáčky zahusťujem kukuričným škrobom.
Szali
14.10.2018 19:12 | |
+1 -0
Reagovať
V hliníkovej rajničke?To snáď nie?
Vybrali sme pre vás
Karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Nápaditý spôsob ako si pripraviť naozaj vynikajúce samostatné jedlo či prílohu z jednej z najzdravších zelenín.
Echinacea
Echinacea - prírodné antibiotikum
Echinacea - prírodné antibiotikum
O jej liečivých účinkoch niet pochýb. Výrazná bylina pôvodom zo Severnej Ameriky sa dnes pestuje na plantážach po celom...
Chladnička
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Otvoriť, vytiahnuť a zavrieť. Tak by to malo s chladničkami fungovať. Bohužiaľ, realita je trošku iná.