Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
jaromalcek
12.9.2018 11:33 | |
+27 -6
Reagovať
Zahustujem aj kukuričným škrobom,rozmiešanym vo vode.je jemný a nemení chuť jedla.
sven01
12.9.2018 18:35 | |
+38 -3
Osobne zahustujem nastruhanym zemiakom, co je v podstate zemiakovy skrob.
lucky_lac
17.9.2018 20:41 | |
+5 -3
Reagovať
Omáčky k cestovinám zahusťujem kukuričným škrobom. A polievky ak chcem hustejšiu, tak časť polievky rozmixujem a vlejem späť.
lucky_lac
13.10.2018 20:56 | |
+4 -1
Reagovať
Polievky zahusťujem zásadne len tým čo sa v nej varilo. Odoberiem časť zeleniny, rozmixujem a vlejem späť. Je to zdravšie a jednoduchšie. Omáčky zahusťujem kukuričným škrobom.
Szali
14.10.2018 19:12 | |
+0 -0
Reagovať
V hliníkovej rajničke?To snáď nie?
  • «
  • 1
  • »
Vybrali sme pre vás
Olivovy olej
Video: 8 tipov ako si vybrať kvalitný olivový olej
Video: 8 tipov ako si vybrať kvalitný olivový olej
Na pultoch je dnes na výber také množstvo olivových olejov, že nájsť medzi nimi tie naozaj kvalitné môže byť skutočný...
Maďarský guláš
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Slovenská ryža ako súčasť potravinových zásob dávnych dobyvateľských výprav až po nezameniteľnú prílohu k hovädziemu...
Plnená paprika
Najlepšia plnená paprika
Najlepšia plnená paprika
Najchutnejšia paprika je tá plnená. A tá úplne najlepšia sa pripravuje v slovenských kuchyniach na maďarských základoch.