Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
Szali
14.10.2018 19:12 | |
+1 -0
Reagovať
V hliníkovej rajničke?To snáď nie?
lucky_lac
13.10.2018 20:56 | |
+5 -1
Reagovať
Polievky zahusťujem zásadne len tým čo sa v nej varilo. Odoberiem časť zeleniny, rozmixujem a vlejem späť. Je to zdravšie a jednoduchšie. Omáčky zahusťujem kukuričným škrobom.
lucky_lac
17.9.2018 20:41 | |
+5 -4
Reagovať
Omáčky k cestovinám zahusťujem kukuričným škrobom. A polievky ak chcem hustejšiu, tak časť polievky rozmixujem a vlejem späť.
jaromalcek
12.9.2018 11:33 | |
+27 -6
Reagovať
Zahustujem aj kukuričným škrobom,rozmiešanym vo vode.je jemný a nemení chuť jedla.
sven01
12.9.2018 18:35 | |
+38 -3
Osobne zahustujem nastruhanym zemiakom, co je v podstate zemiakovy skrob.
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.