Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Zoradiť: od najstarších | od najnovších
dorisa
4.12.2018 17:48 | |
+1 -0
Reagovať
krásne ceny, oplatí sa piecť,,Teším sa...
  • «
  • 1
  • »
Podobné články
Velkonocny
Veľkonočná súťaž: Poznáme víťazné recepty a výhercov!
Veľkonočná súťaž o pobyt v Aquacity Poprad a kuchárske knihy od Nigelly skončila 8.4.2013 a vyžrebovali sme víťazné...
Medovníky
Súťaž: Recept týždňa
Každý týždeň iná súťaž s magazínom Dobruchut.sk o knižky, ktoré vás potešia.
Mäkké medovníčky
Medovníky - zaostrené na suroviny
Medovníky si zaslúžia tie najlepšie suroviny. Viete aký med, múku, kypridlo či korenia použiť, aby ste dostali tie...
Medovníky
Video: Ako na medovníky?
Základné suroviny, pomery a tipy, s ktorými sa medovníčky vždy vydaria.
medovníky
Tipy a triky ako upiecť tie najlepšie medovníky
S týmito radami sa z vás razom stanú skúsení medovnikári.
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Vybrali sme pre vás
Osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Pripravte si tieto zakrútené dobroty z kysnutého cesta. Sú ako stvorené na raňajky a deťom do školy na desiatu...
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.