Pridať recept
Podobné články
Domáce oškvarky
Ako pripraviť výborné domáce oškvarky?
Príprava oškvarkov sa nám spája najmä s obdobím zabíjačiek. No pohodlne si ich vyrobíte aj doma a aspoň...
Domáca slanina
Domáca slanina – dôležitá je predpríprava a správne údenie
Plátok dobrej slaninky počas letnej opekačky je hotovým potešením. No rovnako vám urobí radosť aj počas zimy,...
Kedysi rodinný poklad, dnes už ho takmer nikto nerobí! Poctivé solené mäso podľa starodávnej receptúry,
Tento recept dnes už takmer nikto nepozná! Poctivé SOLENÉ MÄSO podľa rodinnej receptúry, delikatesa (nielen) na vianočný stôl
Toto musíte vyskúšať! Geniálne solené mäso bude hviezdou vianočného stola, stačia vám iba tri suroviny.
Jaternice
Pri nákupe na zabíjačkové hody netreba podceniť kvalitu mäsa
Zimné obdobie sa na Slovensku už tradične spája so zabíjačkami. Dôvodom zabíjačiek práve v mrazivom počasí,...
Ako spoznáte dobré klobásy? Odborníčka upozorňuje na dôležitú vec, toto je ona!
Ako spoznáte dobré párky? Odborníčka upozorňuje na dôležitú vec, toto je ona!
Aj vy občas po nich v obchode siahnete? Názory na tento výrobok sa rozchádzajú. Pre niektorých sú základom,...
Huspenina
Sviatočná veľkonočná HUSPENINA: Toto je najväčšia prírodná zásobáreň kolagénu a perfektná pochúťka! Viete, ako ju pripraviť?
Milovaná i zatracovaná huspenina, ale u nás tento rok rozhodne chýbať nebude. Ak ste sa ju rozhodli vyskúšať aj...