Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu domáceho pečiva
INGREDIENCIE
500 g
múka hladká
200 ml
mlieko
150 ml
voda
20 g
kvasnice
50 ml
olej
2 KL
soľ
1 KL
kryštálový cukor
POSTUP
1.
Urobíme si kvások a do pekárničky dáme najprv tekuté suroviny a potom múku,soľ a nastavíme ju na funkciu "cesto".
2.
Cesto dáme na dosku a rozdelíme na 12 kúskov a necháme torchu podkysnúť.
3.
Každý kúsok rozvaľkáme na kruh a zatočíme.
4.
Dáme ich piecť do rúry na 220 stupňov 15-20 minút
1 2 3 4 5 ... 14
Vybrali sme pre vás
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.