Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu domácich piškót
INGREDIENCIE
2 ks
vajce
25 g
kryštálový cukor
1 PL
voda
1 PL
vanilkový puding
50 g
hladká múka
POSTUP
1.
Najskôr si oddelíme žĺtka od bielkov. Z cukru a z bielkov vyšľaháme sneh. Žĺtky vyšľaháme s horkou vodou do peny a vmiešame pudingový prášok. Nakoniec spojíme vyšľahanú penu a vyšľahaný sneh dokopy a primiešame múku.
2.
Na plech rozložíme papier na pečenie a pomocou sáčku pomaly striekame na plech. Pečieme v rúre približne 15 minút pri teplote 150°C.
Vybrali sme pre vás
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.