Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu domáceho pribináčika
INGREDIENCIE
250 g
jemný tvaroh bez hrudiek
200 ml
šľahačková smotana
2 ks
vanilkový cukor
1 PL
práškový cukor
trochu
ovocie
POSTUP
1.
Tvaroh, šľahačkovú smotanu, vanilkový cukor a práškový cukor dáme do misy a vyšľaháme do zhustnutia na jemný krém.
2.
Rozdelíme do misiek, ozdobíme ovocím, uložíme do chladu na niekoľko hodín a podávame. Dobrú chuť!
Vybrali sme pre vás
Chladnička
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Otvoriť, vytiahnuť a zavrieť. Tak by to malo s chladničkami fungovať. Bohužiaľ, realita je trošku iná.
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.