Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu domáceho sirupu
INGREDIENCIE
1 kg
černice
1/2 litrov
voda
1/2 kg
cukor
1 ks
citrón
POSTUP
Černice očistíme a opatrne opláchneme. Dáme do hrnca, zalejeme vodou, pridáme šťavu z 1 citróna a povaríme. Keď príde do varu, necháme bublať asi 5 minút. Pučiakom na zemiaky poriadne popučíme a cez gázu prepasírujeme šťavu do druhého hrnca. Pridáme cukor a varíme, kým sa nerozpustí. Necháme prejsť varom a nalievame do fliaš. Sterilizujeme 15 minút na 80°C.
Vybrali sme pre vás
Row of macaroons
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Sú farebné, malé, z vonku chrumkavé, vo vnútri mäkké ako obláčik a spojené lahodným krémom. Hovorí sa, že makrónky...
Plnená kapusta
5 najobľúbenejších receptov zo sladkej kapusty
5 najobľúbenejších receptov zo sladkej kapusty
Päť inšpirácií zo sladkej kapusty, ktoré ste už určite pripravovali, pripravujete a pripravovať budete.
Pile of Delicious
TOP recepty na hriešne dobré čokoládové brownies
TOP recepty na hriešne dobré čokoládové brownies
Základom brownies je kvalitná čokoláda. Do brownies sa používa kvalitná horká čokoláda, najideálnejší obsah kakaa je...