Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu domáceho sirupu
INGREDIENCIE
1 kg
černice
1/2 litrov
voda
1/2 kg
cukor
1 ks
citrón
POSTUP
Černice očistíme a opatrne opláchneme. Dáme do hrnca, zalejeme vodou, pridáme šťavu z 1 citróna a povaríme. Keď príde do varu, necháme bublať asi 5 minút. Pučiakom na zemiaky poriadne popučíme a cez gázu prepasírujeme šťavu do druhého hrnca. Pridáme cukor a varíme, kým sa nerozpustí. Necháme prejsť varom a nalievame do fliaš. Sterilizujeme 15 minút na 80°C.
Vybrali sme pre vás
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...
jablko
(NE) obyčajné jablká!
(NE) obyčajné jablká!
Pochrumkajte si aspoň na jednom jablku denne a budete zdravý ako rybička! O tom, že ovocie a zelenina sú prospešné...