Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu donutiek
INGREDIENCIE
260 g
múka polohrubá
130 g
cukor
1 ks
vanilkový cukor
150 ml
mlieko
100 ml
šľahačka
3 ks
vajce
3 PL
olej
1 ks
prášok do pečiva
POSTUP
Všetky suroviny zmiešame do jemného, tekutého cesta, ktoré potom pečieme v donutkovači, prípadne v rozpálenom oleji. Môžeme poliať čokoládou, alebo polevou.
Vybrali sme pre vás
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.