Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu dvojfarebnej bábovky
INGREDIENCIE
1 hrnček
múka polohrubá
1 hrnček
kryštálový cukor
1 KL
sóda bikarbóna
4 ks
vajce
1 dl
slnečnicový olej
1 PL
kakaový prášok
POSTUP
1.
Vyšľaháme hrnček polohrubej múky, 4 vajcia, hrnček kryštálového cukru, lyžičku sódy bikarbóny, deci oleja.
2.
Cesto vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej bábovkovej formy, pol šálky cesta odložíme, zmiešame s lyžicou kakaa a vylejeme do formy.
3.
Bábovku pečieme vo vyhriatej rúre 25 minút pri 180°C. Dobrú chuť!
Vybrali sme pre vás
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.