Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu fašírok

Fašírky, recepty pre každého kuchára. Chutné recepty online. Fašírky, tipy a triky ako si pochutnať na skvelom jedle.

INGREDIENCIE
500 g
miešané mleté mäso
2 ks
rožok
2 ks
vajce
hladká múka
1 ks
cibuľa
1 PL
paradajkový pretlak
strúhanka
200 ml
hovädzí vývar
oregano
mleté čierne korenie
1 PL
kryštálový cukor
soľ
olej
POSTUP
1.
Do mletého mäsa zapracujeme vyžmýkané rožky, pridáme soľ, vajcia, oregano, strúhanku, korenie a dobre premiešame. Z masy urobíme okrúhle fašírky, ktoré obalíme v múke a na rozpálenom oleji z oboch strán opečieme.
2.
Vo výpeku opražíme nakrájanú cibuľu, vložíme fašírky, podlejeme vývarom, pridáme paradajkový pretlak a dusíme prikryté asi pol hodiny.
3.
Fašírky vyberieme, šťavu zahustíme múkou, ochutíme cukrom, soľou a necháme dobre rozvariť. Nakoniec šťavu jemne rozmixujeme. Podávame so šalátom a s varenými zemiakmi.
1 2 3 4 5 ... 16
Vybrali sme pre vás
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.