Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu fazuľovej polievky
INGREDIENCIE
300 g
bravčové údené rebierko
150 g
fazuľa
2 PL
hladká múka
200 g
mrazená zelenina
olej
soľ
1 ks
cibuľa
petržlenová vňať
POSTUP
1.
Umytú, deň vopred namočenú fazuľu uvaríme domäkka spolu s rebierkami. Tesne pred dovarením pridáme mrazenú zeleninu, posolíme a uvaríme ju do mäkka.
2.
Na oleji opražíme postrúhanú cibuľu, ku ktorej pridáme múku a za stáleho miešania popražíme a zalejeme studenou vodou. Takto spracovanú zápražku vlejeme do polievky, premiešame a pri miernej teplote povaríme ešte 10 minút. Na záver pridáme do polievky posekanú vňať.
1 2 3 4 5 ... 11
Vybrali sme pre vás
Chladnička
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Otvoriť, vytiahnuť a zavrieť. Tak by to malo s chladničkami fungovať. Bohužiaľ, realita je trošku iná.
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.