Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu fornettov
INGREDIENCIE
500 g
lístkové cesto
2 ks
cibuľa
4 strúčiky
cesnak
300 g
diétna saláma
4 ks
tavený syr
kečup
vajce
koreniny
POSTUP
1.
Pripravíme si suroviny.
2.
Prísady na plnku zmixujeme
3.
4.
Cesto vyvaľkáme a natrieme naň plnku a kečuo.
5.
Prekryjeme a natrieme vajcom, vrch narežeme.
6.
Nakrájame trojuholníky.
7.
Pečieme pri teplote 200°C asi 20 minút.
8.
Dobrú chuť.
Vybrali sme pre vás
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.