Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu gaspacha
INGREDIENCIE
500 g
paradajka
1 strúčik
cesnak
1 ks
šalotka
150 g
chlieb biely
50 ml
extra panenský olivový olej
podľa chuti
biely vínny ocot
podľa chuti
cukor
soľ
POSTUP
1.
Pripravíme si suroviny.
2.
Paradajky na konci narežeme na krížiky.
3.
Oblanšírujeme (1 minútu varíme a potom dáme do studenej vody)
4.
Stiahneme šupky.
5.
Zmixujeme a pridáme ostatné suroviny.
Vybrali sme pre vás
Čučoriedkové
Čučoriedky v hlavnej úlohe! 10 receptov, ktoré musíte vyskúšať
Čučoriedky v hlavnej úlohe! 10 receptov, ktoré musíte vyskúšať
Čučoriedky, sladkokyslasté bobule plné vitamínov a antioxidantov, sa hodia nie len do koláčov :) Vychutnajte si...
Bunch of Parasol
Bedľa
Bedľa
Bedľa jedlá je huba s typickým klobúkom, ktorý môže dorásť v priemere až do 30 cm. Mladé huby sú celé hnedasté. Ako...
Patizón
Patizón
Patizón
Sú nenáročné na pestovanie a bohaté na vitamíny. V kuchyni im patrí veľký priestor.