Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu gaspacha
INGREDIENCIE
500 g
paradajka
1 strúčik
cesnak
1 ks
šalotka
150 g
chlieb biely
50 ml
extra panenský olivový olej
podľa chuti
biely vínny ocot
podľa chuti
cukor
soľ
POSTUP
1.
Pripravíme si suroviny.
2.
Paradajky na konci narežeme na krížiky.
3.
Oblanšírujeme (1 minútu varíme a potom dáme do studenej vody)
4.
Stiahneme šupky.
5.
Zmixujeme a pridáme ostatné suroviny.
Vybrali sme pre vás
Základný kurací
Video: Ako pripraviť dokonalý kurací vývar
Video: Ako pripraviť dokonalý kurací vývar
Opakovanie je matka múdrosti. Preto sme tu s krátkym videom, v ktorom si zopakujeme ako pripraviť všeliek známy tiež...
Jesenný šalát
10 inšpirácií ako využiť cviklu
10 inšpirácií ako využiť cviklu
Cvikla je všestranne využiteľná zelenina, ktorá fascinuje nielen svojou úžasnou farbou ale tiež nutričným bohatstvom.
Orechová žemľovka
Milovaná žemľovka 5x inak
Milovaná žemľovka 5x inak
5 tradičných i pomerne nezvyklých receptov na prípravu sladkej klasiky, ktorá podobne ako parené buchty či šúľance...