Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu gaspacha
INGREDIENCIE
500 g
paradajka
1 strúčik
cesnak
1 ks
šalotka
150 g
chlieb biely
50 ml
extra panenský olivový olej
podľa chuti
biely vínny ocot
podľa chuti
cukor
soľ
POSTUP
1.
Pripravíme si suroviny.
2.
Paradajky na konci narežeme na krížiky.
3.
Oblanšírujeme (1 minútu varíme a potom dáme do studenej vody)
4.
Stiahneme šupky.
5.
Zmixujeme a pridáme ostatné suroviny.
Vybrali sme pre vás
vino a jedlo
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
Gurmánsky zážitok už nemusíte hľadať iba v drahých reštauráciách. Naučte sa správne skombinovať dobré víno s jedlom...
hokkaido recepty
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
Máte pocit, že už ste skúšali z hokkaido tekvice úplne všetko? Máme pre vás recepty na dva nápoje a džem z hokkaido...
Mango, pineapple
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dobroty naservírované v pohároch si môžte pripraviť aj na niekoľko dní dopredu a pochutiť si hocikedy keď vás...