Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu gaspacha
INGREDIENCIE
500 g
paradajka
1 strúčik
cesnak
1 ks
šalotka
150 g
chlieb biely
50 ml
extra panenský olivový olej
podľa chuti
biely vínny ocot
podľa chuti
cukor
soľ
POSTUP
1.
Pripravíme si suroviny.
2.
Paradajky na konci narežeme na krížiky.
3.
Oblanšírujeme (1 minútu varíme a potom dáme do studenej vody)
4.
Stiahneme šupky.
5.
Zmixujeme a pridáme ostatné suroviny.
Vybrali sme pre vás
PIERRE BAGUETTE
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Je pre vás každý deň výzvou na nový chuťový zážitok alebo ste skôr typ, ktorý miluje osvedčenú klasiku? Či už sa...
Raňajky
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Pozrite sa, čo zvoliť na raňajky, aby bol váš deň plný energie a pohody.
Seasoning spices
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Čím ďalej tým viac do slovenských kuchýň prenikajú trendy variť len z čerstvých surovín, bez umelých ochucovadiel. Vždy...