Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu gaštanovej torty
INGREDIENCIE
4 ks
vajce
200 g
hladká múka
200 g
kryštálový cukor
1/2 ks
kypriaci prášok do pečiva
8 PL
horúca voda
1 pohár
marhuľový džem
1 ks
gaštanové pyré
1 ks
vanilkový puding
500 ml
mlieko
4 PL
kryštálový cukor
1/2 ks
maslo
2 ks
33 smotana na šľahanie
1 ks
smetafix
čokoláda na ozdobu
POSTUP
1.
Žĺtky oddelíme od bielkov. Žĺtky vyšľaháme s cukrom a s horúcou vodou, pridáme hladkú múku s práškom do pečiva a vyšľahaný sneh z bielkov. Korpus upečieme.
2.
Po vychladnutí prerežeme prierezom a natrieme jednu polovičku džemom.
3.
Pripravíme si plnku. Uvaríme si puding podľa návodu, po vychladnutí rozmixujeme s maslom a gaštanovým pyré.
4.
Vrchnú časť si urobíme tak, že smotanu vyšľaháme so smetafixom do stuhnutia. Natrieme navrch a posypeme nastrúhanou čokoládou.
1 2 3 4 5 ... 7
Vybrali sme pre vás
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.