Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty k téme Ghee maslo
Superpotravina ghí je indické prečistené či prepustené maslo, ktoré vonia ako maslo, chutí ako maslo, ale na rozdiel od masla má iné vlastnosti. Neprepaľuje sa, neobsahuje žiadnu mliečnu bielkovinu, je to čistý tuk, nemusí sa chladiť a vydrží až rok. Vo východných kultúrach sa používa už 1000 rokov. Používa sa prakticky v každom tradičnom indickom jedle. Na rozdiel od masla, ktoré sa varí len do okamžiku, kedy sa začne voda odparovať a oddelí sa mliečna sušina (a klesne na dno), ghí sa varí do tej doby, než sa mliečna sušina začne karamelizovať. Má vynikajúcu vôňu a orechovú chuť. Dočítať ...
Vybrali sme pre vás
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.