Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty k téme Ghee maslo
Superpotravina ghí je indické prečistené či prepustené maslo, ktoré vonia ako maslo, chutí ako maslo, ale na rozdiel od masla má iné vlastnosti. Neprepaľuje sa, neobsahuje žiadnu mliečnu bielkovinu, je to čistý tuk, nemusí sa chladiť a vydrží až rok. Vo východných kultúrach sa používa už 1000 rokov. Používa sa prakticky v každom tradičnom indickom jedle. Na rozdiel od masla, ktoré sa varí len do okamžiku, kedy sa začne voda odparovať a oddelí sa mliečna sušina (a klesne na dno), ghí sa varí do tej doby, než sa mliečna sušina začne karamelizovať. Má vynikajúcu vôňu a orechovú chuť. Dočítať ...
Vybrali sme pre vás
Stuffing
Ačokča
Ačokča
Nepoznáte ačokču ? Ačokča nazývaná aj paprikouhorka je v našich záhradách pomerne novou zeleninou. Pôvodne bola...
Čučoriedkové
Čučoriedky v hlavnej úlohe! 10 receptov, ktoré musíte vyskúšať
Čučoriedky v hlavnej úlohe! 10 receptov, ktoré musíte vyskúšať
Čučoriedky, sladkokyslasté bobule plné vitamínov a antioxidantov, sa hodia nie len do koláčov :) Vychutnajte si...
Bunch of Parasol
Bedľa
Bedľa
Bedľa jedlá je huba s typickým klobúkom, ktorý môže dorásť v priemere až do 30 cm. Mladé huby sú celé hnedasté. Ako...