Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty k téme Ghee maslo
Superpotravina ghí je indické prečistené či prepustené maslo, ktoré vonia ako maslo, chutí ako maslo, ale na rozdiel od masla má iné vlastnosti. Neprepaľuje sa, neobsahuje žiadnu mliečnu bielkovinu, je to čistý tuk, nemusí sa chladiť a vydrží až rok. Vo východných kultúrach sa používa už 1000 rokov. Používa sa prakticky v každom tradičnom indickom jedle. Na rozdiel od masla, ktoré sa varí len do okamžiku, kedy sa začne voda odparovať a oddelí sa mliečna sušina (a klesne na dno), ghí sa varí do tej doby, než sa mliečna sušina začne karamelizovať. Má vynikajúcu vôňu a orechovú chuť. Dočítať ...
Vybrali sme pre vás
Lístkové cesto
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
5 super rýchlych dezertov, ktoré famózne chutia a sú hotové skôr, ako sa nečakaná návšteva stihne usadiť.
Bazový sirup
Najlepšie sirupy sú tie domáce
Najlepšie sirupy sú tie domáce
5 skvelých receptov na jarné sirupy, ktoré si jednoducho pripravíte doma.
Ako zo servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Tričko, motýľ či šaty? Prestierajte hravo! Ukážeme vám ako na to...