Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu grilovaného mäsa
Grilované mäso, recepty pre každého kuchára. Chutné recepty online. Grilované mäso, tipy a triky ako si pochutnať na skvelom jedle.
INGREDIENCIE
8 plátkov
slanina
8 ks
sviečkovica
olej
soľ
grilovacie korenie na steaky
šalvia
tymian
POSTUP
1.
Odblaníme rezy, potrieme ich olejom, posypeme grilovacím korením a po ich obvode potrieme zmesou nadrobno pokrájaných byliniek, ktoré sme rozmiešali s olejom. Potom ich dookola obalíme do slaniny a necháme odležať aspoň na 2 až 3 hodiny na chladnom mieste.
2.
Rošt potrieme olejom a rozložíme na ne plátky sviečkovice a grilujeme približne 3 minúty z každej strany. Rezy budeme obraciať kliešťami a potierať olejom. Potom upečené mäso posolíme podľa chuti. Ako prílohu môžeme servírovať grilované paradajky alebo inú zeleninu, pečené zemiaky či šalát.
Vybrali sme pre vás
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.