Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu grilovaného ovocia
INGREDIENCIE
4 PL
brandy
3 PL
med
citrónová šťava
citrónová kôra
1 PL
horký likér
1 ks
ošúpaný ananás
250 g
jahody
POSTUP
1.
Na prípravu marinády najskôr zmiešame likér, med, citrónovú šťavu a horký likér. Ananás nakrájaný na kocky namočíme do marinády a potom pridáme jahody. Jemne premiešame a vložíme do chladničky, aby lepšie vsiakla chuť. Chladíme niekoľko hodín alebo najlepšie dať vychladiť deň pred grilovaním.
2.
Jahody a ananás vyberieme z marinády, ktorú dáme na bok. Ovocie striedavo napichujeme na osem grilovacích ihiel. Ihly s ovocím položíme na gril a grilujeme z každej strany. Hotové ovocie polejeme marinádou. Môžeme podávať s jogurtom.
Vybrali sme pre vás
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.