Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu grilovaných rebierok
Grilované rebierka, recepty pre každého kuchára. Chutné recepty online. Grilované rebierka, tipy a triky ako si pochutnať na skvelom jedle.
INGREDIENCIE
10 ks
cibuľa
4 ks
vrchné rebierko
4 PL
slnečnicový olej
soľ
mleté čierne korenie
POSTUP
1.
Cibuľu očistíme a nakrájame na kolieska. Mäso umyjeme pod studenou tečúcou vodou, osušíme a polovicu uložíme do alobalu, ktorý potrieme 2 PL slnečnicového oleja. Osolíme a okoreníme, poukladáme naň polovicu koliesok cibule, potom uložíme druhú polovicu mäsa. Dochutíme soľou a čiernym korením. Potrieme olejom, navrstvíme druhú polovicu cibule a zabalíme do alobalu.
2.
Minimálne na 6 hodín odložíme do chladničky, potom osušíme a položíme na rozpálený rošt a z každej strany grilujeme asi 10 minút, podľa potreby aj viac.
Vybrali sme pre vás
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.