Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu harule
INGREDIENCIE
zemiaky
polohrubá múka
soľ
vegeta
drvená rasca
cibuľa
cesnak
POSTUP
1.
Očistíme si zemiaky,
2.
cibuľu
3.
a cesnak.
4.
zemiaky nakrájame na malé kocky a dáme do misky,
5.
pridáme pokrájanu cibuľu a cesnak
6.
a rozmixujeme.
7.
Zemiakovú zmes si vylejeme do misky,
8.
pridáme soľ, vegetu, rascu,
9.
zasypeme polohrubou múkou
10.
a spravíme hustejšie cesto.
11.
na panvici si rozpálime olej
12.
a dávame doň placky.
13.
Opečieme z obidvoch strán.
Vybrali sme pre vás
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.