Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu hermelínu
Recept pre každého kuchára, množstvo receptov pre pečenie a varenie. Recepty pre chutný život. Slovenské jedlá a medzinárodná kuchyňa
INGREDIENCIE
4 ks
hermelín
4 ks
šampiňóny
štipiek
tymian
1 PL
olej
1 ks
citrónová šťava
štipiek
soľ
POSTUP
1.
Z alobalu alebo papieru na pečenie vystrihneme štyri štvorce tak, aby sme do každého zabalili celý syr. Štvorce potrieme olejom a na každý položíme jeden hermelín. Šampiňóny umyjeme, očistíme, nakrájame na tenké plátky. Syry osolíme, poukladáme trochu šampiňónov a posypeme štipkou tymiánu.
2.
Všetko dôkladne zabalíme do alobalu, položíme na plech a vložíme do vopred predhriatej rúry na 10 minút a pečieme pri teplote 200°C. Hermelíny vyberieme z alobalu, posypeme čerstvým tymiánom. Citrónovú šťavu podávame zvlášť.
Vybrali sme pre vás
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.