Pridať recept

Recepty na prípravu hermelínu

Recept pre každého kuchára, množstvo receptov pre pečenie a varenie. Recepty pre chutný život. Slovenské jedlá a medzinárodná kuchyňa
INGREDIENCIE
4 ks
hermelín
4 ks
šampiňóny
štipiek
tymian
POSTUP
1.
Z alobalu alebo papieru na pečenie vystrihneme štyri štvorce tak, aby sme do každého zabalili celý syr. Štvorce potrieme olejom a na každý položíme jeden hermelín. Šampiňóny umyjeme, očistíme, nakrájame na tenké plátky. Syry osolíme, poukladáme trochu šampiňónov a posypeme štipkou tymiánu.
2.
Všetko dôkladne zabalíme do alobalu, položíme na plech a vložíme do vopred predhriatej rúry na 10 minút a pečieme pri teplote 200°C. Hermelíny vyberieme z alobalu, posypeme čerstvým tymiánom. Citrónovú šťavu podávame zvlášť.