Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu horúcej čokolády
INGREDIENCIE
200 g
čokoláda mliečna
1 téglik
smotana na šľahanie
trochu
plnotučné mlieko
podľa chuti
šľahačka
POSTUP
1.
Do hrnca dáme zohriať smotanu. Čokoládu nalámeme na kúsky a vložíme do hrnca, keď je smotana horúca. Stále miešame, kým nie je čokoláda úplne rozpustená. Ak by bol nápoj príliš hustý, môžeme ho zriediť mliekom.
2.
Poháriky opláchneme studenou vodou a nalejeme do nich ešte tekutú čokoládu. Podľa chuti ozdobíme šľahačkou.
Vybrali sme pre vás
Beautiful big
Vianočné zvyky a tradície sú dôležité, zachovajte ich!
Vianočné zvyky a tradície sú dôležité, zachovajte ich!
Aké sú pre Vás ideálne Vianoce? Ideálne Vianoce sú časom, kedy sa všetci na chvíľku zastavíme, stretneme sa v kruhu...
Orechové linecké
Linecké koláčiky 5x inak
Linecké koláčiky 5x inak
Základný recept na tradičné linecké koláčiky môžte jednoducho upraviť. Ponúkame vám niekoľko chutných variácií.
Eggnog with
Tekutá sladkosť pre dospelých - vaječný likér!
Tekutá sladkosť pre dospelých - vaječný likér!
Čo by to boli za Vianoce bez vaječného likéru, stromčeka, kapra a darčekov? Ešte doteraz si určite pamätáte, že ste ako...