Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu horúcej čokolády
INGREDIENCIE
200 g
čokoláda mliečna
1 téglik
smotana na šľahanie
trochu
plnotučné mlieko
podľa chuti
šľahačka
POSTUP
1.
Do hrnca dáme zohriať smotanu. Čokoládu nalámeme na kúsky a vložíme do hrnca, keď je smotana horúca. Stále miešame, kým nie je čokoláda úplne rozpustená. Ak by bol nápoj príliš hustý, môžeme ho zriediť mliekom.
2.
Poháriky opláchneme studenou vodou a nalejeme do nich ešte tekutú čokoládu. Podľa chuti ozdobíme šľahačkou.
Vybrali sme pre vás
hokkaido recepty
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
Máte pocit, že už ste skúšali z hokkaido tekvice úplne všetko? Máme pre vás recepty na dva nápoje a džem z hokkaido...
vino a jedlo
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
Gurmánsky zážitok už nemusíte hľadať iba v drahých reštauráciách. Naučte sa správne skombinovať dobré víno s jedlom...
Mango, pineapple
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dobroty naservírované v pohároch si môžte pripraviť aj na niekoľko dní dopredu a pochutiť si hocikedy keď vás...