Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu hovädzieho mäsa
Hovädzie mäso, recepty pre každého kuchára. Chutné recepty online. Hovädzie mäso, tipy a triky ako si pochutnať na skvelom jedle.
INGREDIENCIE
1,2 kg
hovädzie mäso
3 strúčiky
cesnak
1 zväzok
tymian
1 zväzok
rozmarín
3 zväzky
petržlenová vňať
3 zväzky
trebuľka
2 PL
olivový olej
soľ
mleté čierne korenie
POSTUP
1.
CESNAK OŠÚPEME a roztlačíme. Všetky bylinky umyjeme a osušíme. Bylinky najemno nasekáme a premiešame s cesnakom, korením a 1 PL oleja.
2.
MÄSO UMYJEME, osušíme a podľa potreby zviažeme kuchynskou niťou. Preložíme do zapekacej misy a dôkladne obalíme v bylinkách. Osolíme, okoreníme a pokvapkáme zvyšným olejom.
3.
MÄSO PRELOŽÍME do rúry vyhriatej na 180 °C a pečieme približne 40 minút. Po upečení vyberieme z rúry a na 10 minút zakryjeme alobalom. Pred podávaním odstránime niť a nakrájame na plátky.
1 2 3 4 5 ... 18
Vybrali sme pre vás
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.