Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu hráškovej polievky
INGREDIENCIE
1 balíček
mrazený hrášok
200 g
údenej krkovičky
10 PL
hladká múka
2 ks
vajce
2,5 PL
olej
podľa chuti
soľ
podľa chuti
čierne mleté korenie
podľa chuti
mletá červená sladká paprika
POSTUP
1.
Na oleji si trošku orestujeme krkovičku nakrájanú na malé kocky. Potom podlejeme vodou a necháme povariť.
2.
Pridáme hrášok, osolíme, okoreníme a zasa necháme trošku povariť aby hrášok zmäkol.
3.
Z vajíčok, múky a trošky vody urobíme cesto, nie husté ale akurát na halušky. Počkáme kým polievočka začne vrieť a zhádžeme do nej halušky.
4.
Ešte chvíľku necháme variť, aby sa uvarili halušky a polievku vypneme.
1 2 3 4 5
Vybrali sme pre vás
vino a jedlo
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
Gurmánsky zážitok už nemusíte hľadať iba v drahých reštauráciách. Naučte sa správne skombinovať dobré víno s jedlom...
Mango, pineapple
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dobroty naservírované v pohároch si môžte pripraviť aj na niekoľko dní dopredu a pochutiť si hocikedy keď vás...
Close up of rose
Vyberte sa na šípky, teraz je na to ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je na to ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...