Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu hráškovej polievky
INGREDIENCIE
1 balíček
mrazený hrášok
200 g
údenej krkovičky
10 PL
hladká múka
2 ks
vajce
2,5 PL
olej
podľa chuti
soľ
podľa chuti
čierne mleté korenie
podľa chuti
mletá červená sladká paprika
POSTUP
1.
Na oleji si trošku orestujeme krkovičku nakrájanú na malé kocky. Potom podlejeme vodou a necháme povariť.
2.
Pridáme hrášok, osolíme, okoreníme a zasa necháme trošku povariť aby hrášok zmäkol.
3.
Z vajíčok, múky a trošky vody urobíme cesto, nie husté ale akurát na halušky. Počkáme kým polievočka začne vrieť a zhádžeme do nej halušky.
4.
Ešte chvíľku necháme variť, aby sa uvarili halušky a polievku vypneme.
1 2 3 4 5
Vybrali sme pre vás
PIERRE BAGUETTE
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Je pre vás každý deň výzvou na nový chuťový zážitok alebo ste skôr typ, ktorý miluje osvedčenú klasiku? Či už sa...
Raňajky
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Pozrite sa, čo zvoliť na raňajky, aby bol váš deň plný energie a pohody.
Seasoning spices
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Čím ďalej tým viac do slovenských kuchýň prenikajú trendy variť len z čerstvých surovín, bez umelých ochucovadiel. Vždy...