Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu hrnčekových receptov
INGREDIENCIE
7 g
droždie
1/2 ČL
soľ
1/2 ČL
kryštálový cukor
1 šálka
teplá voda
2,5 šálky
hladká múka
2 PL
olivový olej
2 PL
hrubá múka
podľa chuti
paradajkové pyré
podľa chuti
saláma
podľa chuti
šunka
podľa chuti
šampiňóny
podľa chuti
kukurica
podľa chuti
čerstvé paradajky
podľa chuti
syr
POSTUP
1.
V miske si pripravíme kvások : Zmiešame kvasnice, cukor a teplú vodu - necháme kysnúť. Z múky, olivového oleja, soli a kvásku vypracujem cesto. Necháme nakysnúť a potom cesto dáme na vymastený plech tak aby bolo tenučké.
2.
Na vrch si poukladáme podľa vlastnej fantázie a chuti (paradajkové pyré, šunka, saláma, čerstvé paradajky, čerstvé šampiňóny, kukurica a syr, alebo aj chilli papričku).
3.
Pečieme vo vyhriatej rúre pri teplote 180°C 25 minút.
4.
Tip: Toto cesto si môžete pripraviť aj deň dopredu, vytvarujete z neho guličky - jedna by mala mať veľkosť na jednu pizzu, ktoré namočíme vodou a vložíme do mikroténového sáčka a odložíme do chladničky. Z tohto množstva Vám vyjdu 2-3 okrúhle pizze, záleží od veľkosti, ktorú zvolíte.
1 2 3 4 5 ... 12
Vybrali sme pre vás
Chladnička
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Otvoriť, vytiahnuť a zavrieť. Tak by to malo s chladničkami fungovať. Bohužiaľ, realita je trošku iná.
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.