Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu hrnčekového koláču
INGREDIENCIE
1 hrnček
polotučné mlieko
1 hrnček
polohrubá múka
1/2 hrnčekov
olej
1 hrnček
kryštálový cukor
2 ks
vajce
1 balíček
prášok do pečiva
1 pohár
broskyňová šťava z kompótu
400 ml
voda
1 balíček
puding zlatý klas
POSTUP
1.
V mise vymiešame polotučné mlieko, polohrubú múku, olej, kryštálový cukor, vajcia a prášok do pečiva. Cesto vylejeme na vymastený, múkou vysypaný plech a pečieme pri teplote 180 °C asi 25 až 30 minút.
2.
Šťavu z kompótu doplníme 400 ml vody a za stáleho miešania pridáme aj balíček Zlatého klasu. Za stáleho miešania zmes krátko povaríme a ešte teplou polevou zalejeme vychladnutý koláč.
1 2 3 4 5 ... 10
Vybrali sme pre vás
omelety
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Vajce jedávame pomerne často. Striedame prepeličie a slepačie. Najčastejšie slepačie z fariem, domáce. V porovnaní...
Sladkokyslé huby
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Hubárska sezóna vrcholí. Hádam väčšina z nás vybehne do prírody si čo to nazbierať. Či si budete huby pripravovať...
Raw sweet potatoes
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
5 jednoduchých a chutných pokrmov zo sladkých zemiakov, ktoré si okamžite zamilujete.