Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu hrnčekového koláču
INGREDIENCIE
1 hrnček
polotučné mlieko
1 hrnček
polohrubá múka
1/2 hrnčekov
olej
1 hrnček
kryštálový cukor
2 ks
vajce
1 balíček
prášok do pečiva
1 pohár
broskyňová šťava z kompótu
400 ml
voda
1 balíček
puding zlatý klas
POSTUP
1.
V mise vymiešame polotučné mlieko, polohrubú múku, olej, kryštálový cukor, vajcia a prášok do pečiva. Cesto vylejeme na vymastený, múkou vysypaný plech a pečieme pri teplote 180 °C asi 25 až 30 minút.
2.
Šťavu z kompótu doplníme 400 ml vody a za stáleho miešania pridáme aj balíček Zlatého klasu. Za stáleho miešania zmes krátko povaríme a ešte teplou polevou zalejeme vychladnutý koláč.
1 2 3 4 5 ... 10
Vybrali sme pre vás
Slivkové guľky
Slivky sú famózne nie len v koláčoch!
Slivky sú famózne nie len v koláčoch!
Slivková sezóna je v plnom prúde. Ak už ste prejedený slivkových koláčov, máme pre vás skvelé recepty na tradičné...
4 spôsoby ako
Video: 4 spôsoby ako nakrájať melón
Video: 4 spôsoby ako nakrájať melón
Krásne hravé spôsoby ako si nakrájať studený osviežujúci melón nájdete v krátkom videu:
Netradičné Mojito
Mojito drink 4x inak
Mojito drink 4x inak
Vyskúšajte variácie najznámejšieho letného alkoholického drinku. Čučoriedky, jahody, pomaranč, či melón dodajú drinku...