Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu hrnčekového koláču
INGREDIENCIE
1 hrnček
polotučné mlieko
1 hrnček
polohrubá múka
1/2 hrnčekov
olej
1 hrnček
kryštálový cukor
2 ks
vajce
1 balíček
prášok do pečiva
1 pohár
broskyňová šťava z kompótu
400 ml
voda
1 balíček
puding zlatý klas
POSTUP
1.
V mise vymiešame polotučné mlieko, polohrubú múku, olej, kryštálový cukor, vajcia a prášok do pečiva. Cesto vylejeme na vymastený, múkou vysypaný plech a pečieme pri teplote 180 °C asi 25 až 30 minút.
2.
Šťavu z kompótu doplníme 400 ml vody a za stáleho miešania pridáme aj balíček Zlatého klasu. Za stáleho miešania zmes krátko povaríme a ešte teplou polevou zalejeme vychladnutý koláč.
1 2 3 4 5 ... 10
Vybrali sme pre vás
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.