Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu hrnčekového koláču
INGREDIENCIE
1 hrnček
polotučné mlieko
1 hrnček
polohrubá múka
1/2 hrnčekov
olej
1 hrnček
kryštálový cukor
2 ks
vajce
1 balíček
prášok do pečiva
1 pohár
broskyňová šťava z kompótu
400 ml
voda
1 balíček
puding zlatý klas
POSTUP
1.
V mise vymiešame polotučné mlieko, polohrubú múku, olej, kryštálový cukor, vajcia a prášok do pečiva. Cesto vylejeme na vymastený, múkou vysypaný plech a pečieme pri teplote 180 °C asi 25 až 30 minút.
2.
Šťavu z kompótu doplníme 400 ml vody a za stáleho miešania pridáme aj balíček Zlatého klasu. Za stáleho miešania zmes krátko povaríme a ešte teplou polevou zalejeme vychladnutý koláč.
1 2 3 4 5 ... 9
Vybrali sme pre vás
Beautiful big
Vianočné zvyky a tradície sú dôležité, zachovajte ich!
Vianočné zvyky a tradície sú dôležité, zachovajte ich!
Aké sú pre Vás ideálne Vianoce? Ideálne Vianoce sú časom, kedy sa všetci na chvíľku zastavíme, stretneme sa v kruhu...
Orechové linecké
Linecké koláčiky 5x inak
Linecké koláčiky 5x inak
Základný recept na tradičné linecké koláčiky môžte jednoducho upraviť. Ponúkame vám niekoľko chutných variácií.
Eggnog with
Tekutá sladkosť pre dospelých - vaječný likér!
Tekutá sladkosť pre dospelých - vaječný likér!
Čo by to boli za Vianoce bez vaječného likéru, stromčeka, kapra a darčekov? Ešte doteraz si určite pamätáte, že ste ako...