Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu hrnčekového koláču
INGREDIENCIE
1 hrnček
polotučné mlieko
1 hrnček
polohrubá múka
1/2 hrnčekov
olej
1 hrnček
kryštálový cukor
2 ks
vajce
1 balíček
prášok do pečiva
1 pohár
broskyňová šťava z kompótu
400 ml
voda
1 balíček
puding zlatý klas
POSTUP
1.
V mise vymiešame polotučné mlieko, polohrubú múku, olej, kryštálový cukor, vajcia a prášok do pečiva. Cesto vylejeme na vymastený, múkou vysypaný plech a pečieme pri teplote 180 °C asi 25 až 30 minút.
2.
Šťavu z kompótu doplníme 400 ml vody a za stáleho miešania pridáme aj balíček Zlatého klasu. Za stáleho miešania zmes krátko povaríme a ešte teplou polevou zalejeme vychladnutý koláč.
1 2 3 4 5 ... 9
Vybrali sme pre vás
Lístkové cesto
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
5 super rýchlych dezertov, ktoré famózne chutia a sú hotové skôr, ako sa nečakaná návšteva stihne usadiť.
Bazový sirup
Najlepšie sirupy sú tie domáce
Najlepšie sirupy sú tie domáce
5 skvelých receptov na jarné sirupy, ktoré si jednoducho pripravíte doma.
Ako zo servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Tričko, motýľ či šaty? Prestierajte hravo! Ukážeme vám ako na to...