Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu hubovej omáčky
Hubová omáčka, recepty pre každého kuchára. Chutné recepty online. Hubová omáčka, tipy a triky ako si pochutnať na skvelom jedle.
INGREDIENCIE
250 ml
biele víno
3 PL
maslo
1 PL
olej
200 g
šampiňóny
2 ks
cibuľa
200 ml
vývar
4 ks
paradajka
1 KL
škrobová múčka
2 PL
paradajkový pretlak
3 strúčiky
cesnak
mleté čierne korenie
soľ
petržlenová vňať
estragón
POSTUP
1.
Nakrájanú cibuľu speníme na časti masla, pridáme na plátky nakrájané huby a opražíme ich. Potom ich posolíme, okoreníme a prilejeme vývar a aj víno. Pridáme pokrájané paradajky, prelisovaný cesnak, estragón, pretlak a povaríme pomaly približne 25 minút.
2.
Na záver omáčku zahustíme škrobovou múčkou, ktorú sme rozmiešali v troche vody a povaríme ešte 2 minúty. Následne ešte zjemníme zvyškom masla a dochutíme nakrájanou petržlenovou vňaťou.
1 2 3 4 5 ... 6
Vybrali sme pre vás
Chladnička
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Otvoriť, vytiahnuť a zavrieť. Tak by to malo s chladničkami fungovať. Bohužiaľ, realita je trošku iná.
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.