Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu hubovej omelety
INGREDIENCIE
8 ks
vajce
8 PL
mlieko
40 g
maslo
400 g
šampiňóny
30 g
maslo
paradajka
hlávkový šalát
POSTUP
Šampiňóny očistíme, pokrájame na plátky a udusíme na masle. Huby zalejeme vajíčkami rozšľahanými s mliekom a so soľou. Upečieme z jednej strany. Hotovú omeletu dáme na tanier, ozdobíme paradajkami a hlávkovým šalátom.
Vybrali sme pre vás
Chladnička
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Otvoriť, vytiahnuť a zavrieť. Tak by to malo s chladničkami fungovať. Bohužiaľ, realita je trošku iná.
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.