Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Recepty na prípravu hubovej polievky
INGREDIENCIE
1 téglik
smotana na varenie
1 ks
cibuľa
50 g
sušené huby
4 ks
zemiaky
1 strúčik
cesnak
trochu
maslo
tymian
bobkový list
soľ
celé čierne korenie
POSTUP
1.
Huby opláchneme a budeme ich variť 10 minút. Potom ich precedíme. Nadrobno pokrájanú cibuľu osmažíme na masle. Strúčik cesnaku nakrájame na plátky a pridáme ho k cibuli aj s hubami. Tieto suroviny ihneď zalejeme vodou, pridáme korenie a bokový list a osolíme. Dáme k nej tiež niekoľko lístkov tymianu.
2.
Zemiaky nakrájame na kocky a po pol hodine varenia polievky ich pridáme k nej. Ako náhle sú zemiaky uvarené polievku dáme nabok zo sporáka a vyberieme z nej väčšinu zemiakov a húb. Prilejeme smotanu a polievku poriadne rozmixujeme. Následne dáme späť huby so zemiakmi, privedieme k varu a odstavíme. Na záver pridáme trošku masla a môžeme ozdobiť tymianom.
1 2 3 4 5 ... 9
Vybrali sme pre vás
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.